Birazda Haberler

29 Nisan 2011 Cuma

Ofis Cicişlerim

Merhabalar,bunlar da benim işteki arkadaşlarım ,sizlerle tanıştırmak istedim :)))
Bu benim Sevimli Salyangozum (kinder süprizden çıkmıştı)
Bu meraklı kızımı da ben bir geri dönüşüm projesi olarak yaptım(kehkeh ne proje ama)Bir su pet şişesini kestim vee masamdaki ıvır zıvırlarımı topluyo :)))
Aşağıda meleğim beni koruyo , köpişimde benim önemli notlarımı taşıyor.


Buda  kimyanın baştaçı Periyodik Tablomuz :)))

İşteeee ben ve ekibim huzurlarınızdayız:)))
Bugün Cuma ama ben h.sonu moduma girdim sanırım.
O zaman Hepimize iyi tatiller şimdiden ♥

25 Nisan 2011 Pazartesi

Şeker gibi Şekerlik-Yapım Aşamalı

Merhabalar,
Herkese iyi haftalar diliyorum.Bir haftaya daha başladık,umarım mutlu,huzurlu,sağlıklı ve eğlence dolu bir hafta olur hepimiz için.Geçtiğimiz haftalarda 2 çalışmaya başlamıştım.Bir peçetelik ve bir şekerlik.Peçeteliğimi bitirip kardeşime verdim bile ama fotolarını çekmeye vaktim olmadı onuda ilerleyen zamanlarda hazırlayıp yayınlıycam.Şimdi gelelim postumun konusu olan şekerliğe,cam şakerliğimin kapağı kırılınca bi köşeye kaldırmıştım.Sonra elime boyayı alınca değerlendirmeye karar verdim.

Önce Cadence marka Sprey beyaz boya ile dış kısmını boyadım.(Çok kolay kapattı,enamel boyam olmadığı için bunu kullandım bide daha pratik geldi:)).Sonra print aldığım dekupaj kağıtlarını Cadence marka dekupaj tutkalı ile açtığım hava ile kuruyan hamurumun üzerine yapıştırdım.Krevatuar yardımıyla keserak hamurdan çıkardım.Ve yine dekupaj tutkalı ile objeye yapıştırdım.





İşte sonuç :)) Sprey vernikle vernikliycem son olarak.Çok şeker oldu gerçekten.Kahve ile tatlı nın yanında servis edilmeyi bekliyor şekerliğim.

21 Nisan 2011 Perşembe

Küpe Askılığım

Yine bir DIY projesiyle karşınızdayım.Bu sene danteller moda iken, elbiselerimizde ve aksesuarlarımızın haricinde evimizde de dantele yer vermeye ne dersiniz?



Eski bir çerçeveyle yapılmış bu küpe askılığını örnek alarak bende kendime evde bulunan yuvarlak bir tel parçasına tamda bu tele uygun dantelimi sararak çok pratik bir o kadar da şık bir küpe askılığı yaptım.


Kolyelerimin karışmasını engellemek ve düzenlemek için daha önce bu yazımda yaptığım askılığa asarak tüm takılarımı birarada tutmayı başardım. 


Ben keyifle kullanıyorum.Nasıl olmuş peki siz beğendiniz mi?

19 Nisan 2011 Salı

DIY-Kadife Kolay Taç Yapımı

Merhabalar,haftasonumu evimde bol dinlenmeyle geçirince kafamda olan bazı ufak tefek şeyleride yapıverdim.Bu kadife şerit kurdeleden yapımı çok kolay olan taçı internette gezerken DIY projesi olarak kaydetmiştim.


Elimde siyah ince şerit taç ve bu kurdeleden olunca silikon tabanca yardımıyla önce kurdelamı tacımın dış tarafına silikonla yapıştırdım.Baktım yapışkanlar görünüyo tacın içine de kurdelamı yapıştırdım(ki böylece tertemiz oldu)en son üzerine fiyonk şeklini vererek tacımı tamamladım.


Gayet basit ama çok şık bir taç sahibi oldum.Hemen anneme hediye ettim.Annecimde çok beğenerek kullanıyor şimdi bende mutlu oluyorum tabii.Aslında ufacık şeylerden de mutlu olunabiliyor öyle değil mi?
♥Kucak Dolusu Sevgiler ♥ 

18 Nisan 2011 Pazartesi

Cunda'dan Hediyem Var

                         Benim bitanecik eşim geçen hafta iş dolayısıyla Ayvalıktaydı.Cunda adasına da geçmiş ve canımın içi bana bu cicileri getirmiş. Nasıllar ama güzeller dimi ben çok beğendim.Çok teşekkür ederim.


Buarada ben kendi kumanda panelime sorunsuz ulaşabiliyor ve yeni kayıt yazabiliyorum ama tüm DNS'leri denememe rağmen blogları açamıyorum.Çok canım sıkkın sanki kendi kedime konuşuyor gibi hissediyorum ama inanıyorum bu durum en kısa sürede düzelicek.Ben de blogları ktunnel aracılığı ile izliyorum son zamanlarda ancak yorum yazamıyorum.Son durum bu arkidişler sonumuz hayrola.Haydi kalın sağlıcakla...

16 Nisan 2011 Cumartesi

Annemden El Alıyorum-(Yelek Önizleme)

Ben ilkokula giderken annem kızkardeşimle bana birbirinden güzel kıyafetler dikerdi.Bayramlarda değişik değişik giydirirdi bizi.Biz büyüdük bu sefer mezuniyetler,balolar,düğünler için biz ister olduk annemden ciciler dikmesini.Annemin dikiş sevdası hala devam ediyor ama bende annemden bana el vermesini istedim.Hiçte göründüğü kadar kolay değilmiş :)))Kalıbı,önü arkası,pensi,fermuarı,iliği derken benim sanırım daha bi fırın ekmek yemem lazım :)))Anneciğimle beraber evde benim bir yeleğimden kalıp çıkarttık ve dikişini diktik.Astarı ve son rütüşları ve tabiki benim ufak tefek süslemelerim için bekliyor.

Bu esnek kot kumaşımız

Kot yeleğimin önizlemesi

En kısa zamanda tamamlanacak ve huzurlarınıza gelecek efenim.   İyi Akşamlar Diliyorum♥

14 Nisan 2011 Perşembe

Bekarlığa Veda Taçları

Merhabalarrrr,
Bu sessiz sedasız geçen günlerde bende yoğun,koşturmacalı,bol telaşlı günler yaşadım.Kız kardeşimi canımın içini evlendirdik.Bende bundan 2 sene evvel bu telaşları yaşamıştım ama hiçbirşey anlamamıştım heyecandan :))Ama herşeye değerdi kardeşimin bu mutluluğunu görmek onun her anında yanında olmak...Allahım mutluluklarını daim etsin,hep ilk günki gibi çarpsın birbirlerine kalpleri.Kardeşi evlenirde ablası kardeşine bekarlığa veda taçı hazırlamaz mı???Hemde büyük bir keyifle,aslında hazırlık fotolarınıda eklemek isterdim ama kendimi o kadar kaptırmışım ki unutmuşum bi fotocuk çekmeyi.Neyse daha fazla sıkmadan sizleri fotolara geçiyorum...


Mekan: Nişantaşı'Melon'
Oyuncular:Ben,Kardeşim,Arkidişler
Taçlar: Made By Aylinnn♥
                                                                           ♥♥♥
Uzun bir zaman önce Yılbaşı için kendime ve kuzinime yaptığım  taçlarıda sizinde paylaşıp kaçıyorum.          İyi Geceler♥

12 Nisan 2011 Salı

Yine Yeni Yeniden Merhaba

Blogların açıldığı müjdesiyle koştum bloglara ama ne yazık ki ben hala ulaşamıyorum anlamadım gitti bu işi.
Bakalım bu yazımda ilk denemem olucak,kaç kişi okuyabilecek bu engelleri nasıl aşacağız hiçbir fikrim yok.Beklemekten başka da çaremiz yok sanırım.

Ben çok özledim ama sizleriiiii ♥