Birazda Haberler

26 Ağustos 2011 Cuma

Bodrum Bekle Beni Geliyorum :)))

2010-Bodrum-Tavşan Adasından Gümüşlük

2010-Gümüşlük Gün Batımı


2010-Bodrum Evi-Hazırol Duruşu :))

Bayram Tatilini fırsat bilerek 9 günlüğüne sezon kapanışı için Bodrum'a gidiyoruz yazlığa.
Bu vesileyle Kadir Gecenizi ve şimdiden Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutluyor Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum .
Ve tabii ki İyi Tatiller Diliyorum Şekerler ;)
Sevgiler Saygılar
Kalın Sağlıcakla

25 Ağustos 2011 Perşembe

Kombin


Maxi Kombin








Bu site çok eğlenceli gerçekten.Keyfine göre zevkine göre kombinler oluşturuyor istersen blogunda da yayınlıyorsun.İşte benim kombinlerim ;)


Kıss Me

Cheap Monday top, €16
Costume National blazer, $898
Preen red skirt, £898
Yves Saint Laurent platform high heels, £695
Alexander McQueen leather clutch, €970


Kombin'im deki fiyatlar nassı ama :))))

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Sarı+Mavi+Beyaz=Yeşil :))



Başılığım da renklerimi öğreniyoruz şimdi dedirticek tarzda oldu ama uygun kelimeleri bulamadım :))Aslında can sıkıcı bir akşam denemesi diyebiliriz.Elimdeki ojelerden karışım yaparak yeşil elde ettim.



ben aslında  aşağıdaki rengi elde etmek istemiştim ama sanırım mavim çok koyu kaçtı :)))





Olsun sonuçta yeşil elde edebildim :))Yeşil renk istediğimde evde yok demiycem hemen yapıvericem :))Ama tabii işim yeşil renk ojeye pek müsait olmadığı için bugünün ojesi kırmızı oldu :)))




Hepinize bol renkli ve neşeli günler diliyorum

23 Ağustos 2011 Salı

İftar Sofrası

Geçen hafta pek sesim soluğum çıkmadı çünki akşamları hep ufak ufak temizlik işleriyle uğraştım.Çalışan bayan olunca bide ramazan bide iftara misafir olacağından beni aldı hummalı bir çalışma ;)İlk defa bu kadar kalabalık iftar misafiri ağırlandığımdan herhalde heyecan yaptım :)Evim tertemiz yemeklerim eksiksiz olsun istedim.Vee sonunda yaptım oldu :)


11 kişilik iftar sofram


Cevizli  Pestil ve Hurma


Peynir Topları


Pancar Turşusu , Yoğurtlu Havuç Salatası, Amerikan Salatası


Göbek Salata , İfratiyelikler , Piyaz

Menü :  Mercimek Çorbası - Kabak Mücver -Fırında Güveç Mantar - İzmir Köfte -Pilav
Tatlı : Ev Yapımı Güllaç

İşte bizim aile ;)
Herşeyler çok beğenildi , alnımın akıyla ağırladım misafirlerimi :)

18 Ağustos 2011 Perşembe

13 Ağustos 2011 Cumartesi

DIY-Love&Beach Pano









Bu ahşap parçaları değerlendirmek istedim.Beyaz sprey boyayla zemini boyadıktan sonra k.rengi ve mavi boyayla üstünden eskitme yaptım.Ve resimleri Love&Beach şeklinde kesip dekupaj tutkalı ile yapıştırdım.Şimdi panolarımın verniklenip duvara asılma işi kaldı.




Ben çok beğendim ya siz ;)

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Hotpoint-Ariston/Family Portraits

Merhabaaa 

Dün Sevgili Lolipu blogunda yayınladığı postunda Hotpoint-Ariston ün düzenlediği "Family Portraits" yarışmasından bahsetti.Kendisininde katıldığı bu yarışmada aynı zamanda firma tarafında jüri üyesi olarak seçilmiş.Tebrik ediyorum.Bende destek olmak için onun yarışmadaki fotoğraflarına oy verdim.

Hazır üye olmuşken bende bir adet aile fotomu (eşimle&benim) koydum.İnternet sitesinden oylanan fotoğraflardan en çok oyu alan ilk 100 fotoğraf finale kalacak.Kazanan NewYork'a uçacak ve Steve McCurry'le tanışacak.Sizde bu yarışmaya katılmak isterseniz http://family.hotpoint.eu/ tıklayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Sadece üye olmanız yeterli.Bana ve lolipu'ya oylarınızı vermeyi unutmayın :))
Benim fotoğrafım 'a  bu linkten ulaşabilirsiniz   http://family.hotpoint.eu/gallery#!page=1&country=tr&orderby=1 
Herkese Bol Sanş ;)

Pazar Ganimetleriii

Cumartesi günü tek başıma pazarı altüst ettim.Sıcağa çok kalmadan dolaşıverdim.Ramazan dolayısıyla kumaşçıların çoğu açmamıştı az ganimetle döndüm diyebilirim.


Kadife kurdelaları çok seviyorum daha önce taç'ımda ve şeffaf clutch'ta kullanmıştım.Her renginden aldım.Hatta bazılarını pazarcı hediye etti :))


Penye kumaşlar parça halinde 3 parçasına 2 tl verdim.Bunları dikişi öğrenme adına heba edicem sanırım :))Yaka süslerini  badyleri süsleyebilirim diye aldım.Bikaç parça dantelde aldım.



Cumartesi pazarının orta arka bölümünde yerlere atılmış parça kumaşlar,parça kurdeleler ve süslemeleriniz için güzel ganimetler bulabilirsiniz elbette çok ucuza.Ben pazarda tezgah karıştırmayı sevenlerdenim.Hiçbişi almasamda bakınırım.Şimdilik bu kadar.Kocaman Öpüyorum hepinizi :))))

9 Ağustos 2011 Salı

Son Moda Boşanma Partileri !

 Boşanmanın da modası oluyormuş demek ki.Bu haberi gazetede görünce çok şaşırdım.Dünyada olduğu gibi ülkemizde de boşanmalar artmakta maalesef.ABD'nin California eyaletinde başlayan moda ile eşinden ayrılan kadınlar, düzenledikleri partilerde eski kıyafetleri ve mücevherlerini satıyormuş.Akıllı bir yatırımcı bu fikri uygulamaya koymuş ve çok tutmuş.İnsanlar eski eşyalarından, anılarından kurtulmanın yolunu bu yöntemde bulmuş anlaşılan.Negatif bir olay pozitif hale gelebiliyormuş.

Aktris Kim Basinger’ın da eski eşi aktör Alec Baldwin’den boşandıktan sonra düzenlediği partiler boşanan kadınlar arasında moda haline gelmiş.

Tamamen kolay para kazanma yollarından biri ayrıca hiç etikte değil,insanları anlamak zor ayrılık çok zor bir durum bide bu durumda parti yapmak aklım almıyor doğrusu.ABD yada tüm dünyada evliliklerin maalesef  ki sadece bir imza olarak görüldüğünü düşünüyorum.Halbuki evlilik en kutsal bağdır.

8 Ağustos 2011 Pazartesi

DIY-Şeffaf Clutch Çanta

İyi Haftalarrr
Koskoca bir haftasonunu hiçbirşey yapmayarak evde geçirmiş biri olarak gayet miskin başlıyorum bu haftaya.Sanırım ramazan ayının verdiği bir rehavet durumu söz konusu.İnsanın içinden hiçbişi yapmak gelmiyor.Ama çok şükür sağlıklı,huzurlu,ruhumuzun doyduğu bir ay içersindeyiz,hayırlı ramazanlar diliyorum.


Bu çantanın yapılışını pozitif tv/hamatar diva 'da pelinizi'nden izlemiştim.Pazardan  1 metre 35 cm şeffaf masaörtüsü deyince veriyorlar 1,5 tl ye aldım malzemeyi.Evdeki parça kumaştan da bu çanta çıktı ortaya.Yarım saatte hazırlanıyor çok pratik.



Size göstermek için öylesine çektim bu fotoyu , güzel bir kombin yapıp tekrar gösteririm.
Ben çok beğendim istediğin renk ve desende yap , yakıştır ve çık.
Kocaman Öpüyorum.♥

5 Ağustos 2011 Cuma

My Wish List - Dilek Listem

Benim hiç maxi eteğim olmadı,yakışırmı bilemiyorum ama istiyorum.Etek olmuşken yanıda bide bu çanta bide bide bu ayakkabı olsa hiçte fena olmaz dimi :)))


                                                                                
Ben bu renklerin hepsinden istiyorum ;)

Bu güzel şeyi çok istiyorum :) Nasılsa istemek bedava ;)


Veee en önemlisi Tüm Dünyada Aşk ve Barış olsun istiyorum .Bunu gönülden diliyorum ♥

4 Ağustos 2011 Perşembe

Gömlekler-'Doğum Günü Hediyesi'




Kot gömlek çok aradım bu sezon aslında tüm markalarda var ama gönlüme göre kollarını,rengini,kalıbını beğenemiyordum birtürlü.C&A da görünce hemen aldım kendime doğum günü hediyem :))



Bu H&Mgömlekte eşimin d.günü hediyesi oluyor.Bu d.günümde kullanışlı bişi olsun istemiş üzerimde de gördünüz geçen günki yazımda, çünki c.tesi  hediyemi ele geçirdim keh keh :)))



Bu da eşime geçen hafta almıştık H&M ganimeti diyorum çünki 35 TL fiyatı çok uygun ve tril tril tam yazlık.