Birazda Haberler

29 Şubat 2012 Çarşamba

Kutu Kaplama-Paris ChoCoLaT


Aslında kutudan ziyade kapak kaplama desem daha doğru olabilir çünkü kutu siyah renkli ve desensiz  olduğundan geri kalan kısmı kaplama gereği duymadım.



İncik boncuklarımı koyduğum farklı farklı birsürü kutum var.Aslında dahada derli toplu ve daha dekoratif kutular alıp veya yapıp düzenlemek istiyorum hepsini ama henüz o işlere girişemedim.Kafamda yaptığım, tasarladığım o kadar çok şey varki ne yapacak zamanı nede gücü bulamıyorum kendim  ve bu zamanı ve gücüde ilerleyen zamanlarda daha da bulamıycakmışım gibi geliyor bana ama allah güç kuvvet verir diye avutuyorum kendimi napalım :))



Kutuma bakarken bakarken bi anda bu çıktı ortaya.Önce dekupaj kağıtları yada scrapbook adı verilen kağıtlardan aldığım kahverengi üzerine puantiyeli kalın kağıt baskımı yapıştırdım kapağıma.Sonra üzerine hani çay tabaklarına konulan süslü kağıtlar varya onları yapıştırdım.En son süsü eksik kalmsın diye fiyonk ve boncuklarıda yapıştırdım.Sen sağ ben selamet mutlu mesut bakıyorum gözüme iliştikçe.
Basit bi kutu kapağını niye böle uzun uzun anlattım bilmiyorum ama can sıkıntısından herhalde :)))
Bana katlandığınız için çok teşekkür eder huzurlarınızdan ayrılırım efenim ;))
Öpüldünüz.Mucx :P 

27 Şubat 2012 Pazartesi

Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan Sony VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

Sony, en renkli VAIO serisi için Ece Sükan'la güzel bir işe imza attı. Ünlü moda ikonu Ece Sükan, benim bloguma yakışacak olan rengi belirledi. Blogları tek tek inceleyen Ece Sükan içerik, tasarım ve duruşa göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana kırmızı VAIO'yu seçti.


sony-vaio
Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin…


Bir bumads advertorial içeriğidir.

25 Şubat 2012 Cumartesi

8x4 Deodorant Rumeli Hisarı'nı Yıktı!

Daha önce Galata Kulesi'nde yaptığı project mapping ile dikkatleri üzerine çeken 8x4, yeni ürünleri olan Beauty ve Beast için bu sefer de Rumeli Hisarı'nda görkemli bir project mapping uygulaması yapmış. Fantastik gösteriye, hepimizin yakından bildiği Güzel ve Çirkin masalı ilham vermiş. Birbirine kavuşamayan iki aşığın kötü niyetli ejderhaya karşı olan savaşı konu edilmiş. Ejderha masalın sonunda 8x4'ün yeni kokularına yenik düşüyor ve aşıklar kavuşuyor.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim; 8x4 gerçekten de hoş ve güçlü kokulara sahip... Deodorant özelliğinin yanında bir parfüm gibi de rahatlıkla kullanılabilir. Gösteriyi Rumeli Hisarı'nda seyredemeyenler için aşağıda paylaşıyorum.

8x4 dünyasını Facebook'tan takip etmek isteyenler; http://www.facebook.com/8x4Turkiye


Bir bumads advertorial içeriğidir.

24 Şubat 2012 Cuma

Bir Bakışta Tüm Fırsatları Görmek İçin "İndirimlr.com"


Özel Alışveriş Sitelerinin ve Fırsat Sitelerinin tüm kampanyalarını tek bir yerde. Böylece fırsat sitelerini tek tek dolaşmanıza gerek yok...


Tatil fırsatları, restaurant, eğlence, aktivite, eğitim fırsatları, sağlık ve güzellik fırsatları, sevdiğiniz markaların indirimli ürün satışları ve daha neler neler...hepsinden %90'a varan indirmlerle faydalanın.

Bir bakışta tüm fırsatları görmek için:

İndirimlr.com'u tıklamanız yeterli olacak...

22 Şubat 2012 Çarşamba

NeŞeLi YaĞmUr BuLuTuM


Keçeden çalıştığım ufak bir çalışmam.Rengarenk gülümseyen bir yağmur bulutu şirin mi şirin oldu.Keşke yağmurlar hep böyle yağsa dimi gökyüzü bu bulutlarla dolsa günlerimiz daha renkli olmaz mı ;)




Kuzenimin bebek odası,kapı süsü yada yatak başı için çalışmıştım ama çok beğendim acaba  vermesem mi diye hain planlar içersindeyim :P keh keh


Gülümseyen bir bulut rengarenk su damlaları içimiz açılsın bugün ;)




Hepinize gökkuşağı renklerinde kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
Kendinize İyi bakın ;=)

20 Şubat 2012 Pazartesi

Kuzenime Lohusa Taçı


Bu lohusa taçını kuzenim için tasarladım.8,5 aylık hamile kendisi artık karnı burnunda bir aksilik olmazsa 12 Martta bebişini kucağına alıcak canim benim.
Allahım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip etsin "Metin Emir" bebeğin.Kuzenim oğlan annesi olucak ama geceliği kırmızı olduğu için kırmızı keçeden çalıştım taçı.Ve tabii yine onun isteğiyle çok sade çalıştım.




Geçen hafta bebek alışverişi eksikleri için Eminönüne indik hep beraber.Havuzlu handı galiba bebek eşyalarının olduğu birbirinden şeker şeyler var.İnsan kendini kaybediyor orda.Hastane odası kapı süsünüde ben hazırlıycaktım ama orda hem çok şeker hem fiyat olarakta uygun bişiler bulunca birçok şeyi ordan aldık çıktık.



Sırada bebiş odası için isim yazılı duvar süsüm olucak onunda çalışmalarına başladım.Umarım güzzel birşey çıkar ortaya.İlerleyen günlerde bebiş için yapılan hazırlıklarıda paylaşmayı düşünüyorum.
Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum.
Öpüldünüz Kocaman.Mucx

15 Şubat 2012 Çarşamba

Dantel Toka


Ufak şeyler yapmayı seviyorum hem hemen bitiveriyor hemde ortaya ürün çıkıyor ve beni mutlu ediyor.Dantel modasının devam ettiği bugünlerde saçtada çok şık ve sevimli duruyor.











Çok yakından çekmişim saçlarım cadı püskülü gibi çıkmış :))Süpürgemide alıp geliyorum hemen :)))

Öpüyorum kocaman hepinizi ;))

14 Şubat 2012 Salı

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun ve Sevgililer Günü Gezgosu


Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun.
Her günümüz sevgiyle dolu olsun.
Bugün bana birtek gün değil hergün sevdiklerinizi hatırlamamızı hatırlatıyor aslında.Çünkü sevgi günübirlik biriş değildir.Bugüne sığdırmamak lazım sevgiyi.Ben doğumgünü ve yıldönümleri hariç (çünkü bugünler kişilere özel) diğer günleri  tüketim çılgınlığı olarak düşünüyorum.Ama yinede ufak bir gönül alma olmadan da olmuyor işte :)))Eşimin bu seneki hediyesi bir kitap mesela,okumayı istediğim bir kitaptı ve beni çok mutlu etti.
Bu aralar bizi mutlu eden başka gelişmelerde var ama onu daha sonraya saklıyorum ;))



AYAKKABI AŞKINA !!!
Sevgililer Günü Gezgosu
Kadınların ayakkabı aşkı asırlardır dillere destan… Bu sevgililer gününde ‘’ ayakkabı aşkı’’ ndan yola çıkan gezgo.com kadınlar için yeni bir ayakkabı tasarladı.

Siyah ve kırmızı olmak üzere sadece 2 ren ve tek model üretilen bu ayakkabı, bu sevgililer günü kimseden hediye gelmese bile, kadınların ‘’ ayakkabı aşkı’’ na hediye edeceği ayakkabı olacak :)

                       

http://www.gezgo.com/urun/1669/6563/12y0495-plt-zen-ayakkabi

13 Şubat 2012 Pazartesi

Ben Bu Aralar...


Ben bu aralar bu şirin miskin kedicik gibi bol bol miskinlik yapıyorum , hep yatmak istiyorum ,yada erkenden uyumak.Bööleee  4 patimi birden uzatıp gerinip duruyorum :))))



Bu soğuk kış günlerinde(Bugün hariç harika bir güneş var İst.da ama yarın kar geliyomuş inanılır gibi değil!) sıkı sıkı sarınıp üşütmemeye çalışıyorum.Alaskadaki eskimolar gibi giyinip işe gidiyorum.Karın bile keyfini çıkaramıyorum :((



Ben bu aralar deli gibi bu diziyi izliyorum "The Vampire Diaries" yani Vampir günlükleri.Dizi şu anda 3.sezonda devam ediyor hafta hafta ama ben 1 haftada 3.sezona kadar geldim düşünün bendeki azimi :))Vampirler,cadılar,kurtadamlar sevenler benim gibi çok demekki çünkü en çok izlenen diziler arasında sitelerde.Sizde izlediniz mi yoksa tek meraklısı ben miyim buralarda acaba  :))



Bide miskinlikten sıkıldığım akşamlarda ufak ufak elime keçelerimi geri alıyorum.Bu önizlemesi diyelim şirin şeyin.Bide kuzenime lohusa taçı çalıştım onuda fotoğraflayıp paylaşıcam sizlere.

Benden haberler bu şekilde.Umarım sizler daha üretken,daha aktif,daha neşeli günler geçiriyorsunuzdur.
Hepinize Güzel mi Güzel bir Hafta Diliyorum.Mucx.

1 Şubat 2012 Çarşamba

Westwing'den Sizlere Özel 15 TL Hediye Çeki!


Westwing nedir? Almanya’da başlayan müthiş bir özel alışveriş hareketi. An itibariyle 20 ülkede faaliyette olan, ev ve yaşam konseptli ürünleri %70’e varan indirimlerle satın alabileceğimiz bir online alışveriş klübü. Westwing Home & Living, stil sahibi evlerin yeni adresi niteliğinde. Westwing Ailesi, Westwing Türkiye’deki birbirinden özel markaları ince eleyip sık dokuyarak belirliyor, editörler tarafından belirlenen özel konseptlerle ekranımıza düşüyor.

Peki kimin başının altından çıktı bu fikir? Dünyanın en çok satan dergisi Elle ve Elle Decoration’da uzun yıllar editörlük yapan Delia Fisher, Almanya’da Westwing akımını başlattı. İyi de yaptı! Şimdi Türkiye’de online alışveriş ve stil önerilerinde bambaşka.

Westwing Türkiye, tabi ki bundan ibaret değil. Online dergi bölümü de mevcut. Aynı zamanda dünyadan farklı yaşam stillerinin, son trendlerin ve tasarım harikalarının yer aldığı bir ilham kaynağı.  Ev yaşamına dair ipuçları, pratik dekorasyon tüyoları da cabası.

En özel markalar, titizlikle hazırlanan koleksiyonlar ve müthiş indirimler... Bo Concept, Koleksiyon, Maxxdepo gibi tasarım öncüleri seçiliyor. Diğer alışveriş sitelerinden bir başka farkı da stil önerileri, dekorasyon ipuçları, en yeni trendler ve dünyadaki dekorasyona dair olup bitenlerin de yer alması.

Bize de böylesine güzel özelliklere sahip bir stil öncüsü www.westwing.com.tr ailesine dahil olmak ve bu özel klübe dahil olmak kalıyor. Görünen o ki, hepimizin dilinden düşmeyecek bu format, fenomen olmaya aday.

Size özel 15 TL indirimden yararlanmak için tıklayın.






Bir bumads advertorial içeriğidir.