Birazda Haberler

28 Mart 2012 Çarşamba

İpekyol'un Yepyeni Ayakkabı Koleksiyonundan Size Özel Hediyeler…

2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonları mağazaları renklendirmeye başlarken bu sezon İpekyol’un çok özel bir süprizi oldu.


Kendi tarzını yaratan şık ve modern İpekyol kadınları, giyimlerindeki tasarım ve kalitenin tamamlayıcısı olacak yepyeni İpekyol ayakkabı koleksiyonuyla buluşuyor.


Koleksiyon onlarca renk ve desenle yorumlanırken; Business, Smart Trendy, Smart Casual ve Elegant temalarıyla tüm zevklere hitap edecek gibi.


Bu özel koleksiyondan dilediğiniz 1 çift sizin olabilir! http://www.hurriyetaile.com/ipekyol sitesinde sizi, tüm koleksiyonu görebileceğiniz, İpekyol’a özel bir ayakkabı odası karşılıyor. Burada en beğendiğiniz ayakkabıyı seçip, size özel verilen linki paylaştığınız takdirde ayakkabı sizin! Tabi ki her hafta toplam 10 kişiye verilecek hediyelerden birini almanızın yolu, size verilen linki en çok paylaşan bu 10 kişiden biri olmak.

Ayrıca, göz atmak isterseniz, İpekyol web sitesi www.ipekyol.com.tr'de bütün İpekyol koleksiyonu yer alıyor. Sezon ürünleri iddialı olduğu kadar farklı temalarıyla beklentilerin üzerinde bir görsellik sunuyor.


Kampanya 23 Mart – 20 Nisan arasında Hürriyet Aile web sitesinde.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

15 Mart 2012 Perşembe

Bonvagon ile Hobi Keyfi 25 TL Kazandırıyor!

Henüz tanışmamışlar için; Bonvagon, “gezer, seçer, getirir!” mottosuyla geçtiğimiz Eylül ayında yola çıkmış ve kısa sürede popüler hale gelmiş bir alışveriş kulübü. Gerek sitenin sade ve niş tasarımı gerekse kampanyaların içerikleriyle bugüne kadar bildiğimiz alışveriş sitelerinden çok farklı. Her gün yepyeni kampanyaları ile sıradışı tasarımcıları, zevk sahibi ve şık markaları ve hayata keyif katan aktiviteleri %70’e varan indirimlerle sunarak alışverişi keyife döndürüyor.




Boş zamanlarınız için keyifli keşifler sunan site, kendinize kategorisi adı altında üyelerini puzzlelar, Victorinox çakılar, koleksiyon arabaları, Celestron dürbünler gibi bir çok hobi ürünüyle buluştururken makaron kursundan takı atölyesine, Balat turundan şarap tadım aktivitelerine kadar hobilere yönelik bir çok aktivite sunuyor.



Türk tasarımcıları buluşturdu.

Bonvagon’u heyecanla takip etmemizin bir diğer sebebi de tematik kampanyaları. Bu hafta Sıra dışı Tasarımcılar, Konuşan Tasarımlar isimli kampanyasıyla Türkiye’den seçtiği 27 tasarımcıyı, en orijinal ürünleri ile birlikte tasarım tutkunlarının karşısına çıkarıyor. Aida Pekin, Karaca Erdem, Dani Benreytan, Itır Saran’ın da içlerinde bulunduğu tasarımcıların eşi görülmemiş tasarımları sadece bir kaç tık ile ulaşılabilir hale getiriyor. Gelecek aylarda bizi bekleyen sürprizlerden ilk önce haberdar olmak için merakla Bonvagon’u takip ediyoruz. www.bonvagon.com’a hala üye olmadıysanız, acele edin deriz. Çünkü Mart ayı boyunca Bonvagon'a davet ettiğiniz her arkadaşınız sayesinde hem siz hem de arkadaşınız 25TL kazanıyor!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

12 Mart 2012 Pazartesi

İçimde PıtPıt Atan Bir Kalp Daha Var :))))


Heyecanını yaşadığım bu mutluluğu kelimelerle anlatmak çok zor ama sizlerle de artık paylaşmak istiyorum.
Üzerimde ki yorgunluktan ve halsizlikten belki anlayanlar olmuştur hamileliğin ilk dönemlerinde çok doğal olan bu durumları bende yaşadım.
Ama 16.haftamda olduğum bu dönem yani 2.Trimester daha keyifli olmaya başladı herşey :))
Hatta bu hafta oğluşumuzun olacağını öğrendiğimizde gözyaşlarımı tutamadım.
Allahım inşallah sağlıklı huzurlu mutlu bir hamilelik ve oğlumu sağlıkla kucağıma alıcağım günleri gösterir bana.

Kendimce bir Hamilelik Günlüğü Tutuyorum ilerleyen zamanlarda geçmişten başlayarak yayınlamayı düşünüyorum.Çünkü inanın insan kitaplardan yada internetten okumanın dışında yaşanmışlıkları ve gerçek tecrübeleri ve tavsiyelere çok ihtiyaç duyuyor.
Bizden şimdilik bu kadar ;)))
Öpüldünüz Kocaman .Mucx


8 Mart 2012 Perşembe

Metin Emir Bebek Kapı Süsü


"Metin Emir" bebek haftaya dünyaya gözlerini açacak inşallah.Onun için çok renkli cıvıl cıvıl bir kapı süsü tasarladım.Kuzenim heyecanla günleri geri sayıyo ama hepimiz için çok yavaş geçiyor zaman sabırsızlıkla bekliyoruz ufaklığı :))
Kuzenim için Lohusa Tacı da yapmıştım çok beğenmişti umarım bunu da beğenir.










Sİzde beğendiniz mi bakalım ;))

H.sonu yaklaşıyor benim için Heyecanlı,bol koşturmacalı misafir ağırlıyacağım bir h.sonu olucak şimdiden hepimize mutlu huzurlu günler diliyorum...

Öpüldünüzz.Mucxx ;))

6 Mart 2012 Salı

HaftaSonundan Mutlu Kareler ♥


Haftasonu dolu dolu,bol gezmeli tozmalı,yemeli içmeli,yorucu ama bir o kadar da keyifli bir gün geçirdik dostlarımızla.
İlk Durak Kahvaltı için Bebek-Kitchenette leziz bir kahvaltı



Ardından ciğerlerimize temiz havayla doldurmak için Kilyos Sahili nde kısa bir yürüyüş



Üşüdükten sonra ısınmak için şömine başında çatırdayan odun ateşiyle birlikte gelsin ızgaralar :))





Vee pek tabii mangal başı pisicikleri :)))Onlarda paylarına düşenleri aldılar o gün :))

Benim h.sonum uzun bir zamandan sonra böyle gezmece-tozmacalı geçti dostlar peki ya sizlerin nasıldı?
Sevdiklerinizle  geçireceğiniz mutlu huzurlu günler diliyorum
Öpüldünüz,Mucx

5 Mart 2012 Pazartesi

Küçük Tasarımlar


Bu çizimler seneler öncesine hayal dünyası geniş  bir ufaklığa ait.
O ufaklık şimdi bu satırları yazarken çok duygulanıyor.
Bu çizimler,modeller,renkler bana ait evet ben yapmıştım.Hiçbiryerden bakmadan esinlenmeden tamamen benim tasarımlarım koleksiyonum :))))Keşke tasarıma,stilistliğe yönlendirilseydim çok farklı olurdu herşey,hala içimde uhte diyebilirim.


Annem bazanın altında eski resimlere bakarken bulmuş bunları bana verdi.Görünce çok duygulandım,aslında hatırlıyorumda çok severdim çizimler yapmayı.Hatta annemin yemek kitabında bile benim bebeklik çizimlerim var tabii anlamsız şekiller :)))Annem yemek yaparken ben oyalanıyım diye defterini vermiş ama benim yapıcaklarımdan habersiz,tüm sayfaları çizilmiş,hala saklar ;))


Ben küçükken annem evde dikiş dikerdi bende onun yanında kumaşlarla oynamaya bayılırdım.
Bunlarda 2012 bahar jean koleksiyonum :))Bu bahar jean gömlekler yelekler çok moda olucak benden sölemesi ;)))




Aşağıda gördüğünüz çalışmam ise o zamanların ilkokul-ortaokul  okul forma tasarımım.Bizimkiler o zaman siyah önlüktü sonradan gri önlüğe geçtik,bunlar benim hayalim sanırım :))


Pileler ve ayrıntılara dikkat :)))




Bu haftaya biraz nostaljik başladım ben ya siz ?
Hepinize mutlu haftalar şekerler
Öpüldünüz , Mucx

1 Mart 2012 Perşembe

Kartalkaya'yı Ateşleyenler

Hayalin bir dağın tepesine karlarla kaplı olsa da ateşle iz bırakmak kadar zor bir şey olsa bile peşini bırakma. Önce hayal eder, sonra o hayale inanırsın; nasıl yapabileceğini tasarlar ve denersin, yılmadan. Yeterince denersen, neden olmasın?

Onlar tam da bunu yaptı. Karlarla kaplı Kartalkaya’nın zirvesine ateşle iz bırakabileceklerine inandılar. Burn, sadece ihtiyaç duydukları cesaret ve enerji desteğini sağlayarak bir hayali ateşledi. Onlar da tutkularının peşinde yola çıktılar. Boardlarını hazırladılar, pompalarla modifiye ettiler, rampalarını kurdular ve kaydılar. Olmadı, baştan aldılar, onları amaçlarına ulaştıracak şartları gerçekleştirmeyi başarana kadar, tekrar tekrar.

Ve 3. gün de bitip gece yarısı olduğunda Kartalkaya’da istedikleri ateşi yakmayı başardılar. Çektikleri videoyla da ‘İçindeki kıvılcım nasıl kocaman bir ateşe dönüşür’ü hepimize gösterdiler. Tutku ve cesaretle yanmayacak ateş yoktu, inandık. Burn, gençleri tutkularından başka bir şeye kulak asmadan, istediklerini alana kadar denemeye, vazgeçmeden denemeye çağırıyor. Tutkuları cesaretle besleyen kocaman bir ateş yakmak için Burn gençleri ateşlemeye devam edecek.

İçindeki kıvılcımı farket ve büyüt. Burn ateşler.

http://www.facebook.com/BurnTurkiye



Bir bumads advertorial içeriğidir.