Birazda Haberler

12 Ağustos 2012 Pazar

Doğuma Hazırlık - Hastane Süsleri

Hastanede telaşta belki çekilmeyi unutulur diye evde çekiverdim hazırladıklarımı.Gelen misafirlerimize dağıtılmak üzere lavantalı süslerimizi eminönünden annemle alıp kendimiz hazırladık.Lolipop şekerleride yine hastaneye gelicek çocuklar ve çocuk kalanlar için :) hazırladım.Kapı süsünü eminönünden hazır aldık ama onu kapıda çekmek gerekir.Mavi beyaz ufak balonlarımızda olucak çok süs istemediğim için bu kadarını yeterli gördüm ben.











Gayet basit süslerim hazır :)))Belki sizede fikir verir.

Geri sayım başladı ve artık stres,heyecan,merak,korku tüm duygular birbirine karışmış durumda.Salıya sadece 1 gün kaldı ta-taaammm....

6 yorum:

GÖNÜL dedi ki...

çok güzel olmuş ellerinize sağşlık

Gülsüm Güven Tuncer dedi ki...

Canım... Ben de heyecanını paylaşanlardanım. Allah bir avazda kavuştursun seni Efe'ye. Rabbim sizi korusun. Güzel haberlerini geciktirme olur mu?

mrw dedi ki...

ne güzel hazırlanmışsınız..ne çok emek vermişsiniz..bebğinize sağlıkla kavuşmanızı diliyorum..süsleri çok beğendim...ben bişey sorabilirmiyim? 'Hoşgeldin Efe' yazısını nasıl yazdınız acaba? kullandığınz bilg prog öğrenebilirmiyim?
teşekkrler
mrw

Aycan dedi ki...

Hayırlısı olsun canım.Bebişin ve senin resimlerini bekliyoruz.

Yaşamın Kimyası dedi ki...

GÖNÜL; çok teşekkür ederim :)

Gülsüm Hanımcım ;Çok teşekkür ederim ,amin.İnşallah kısa zamanda gelicez :))

mrw ;çok teşekkür ederim, bil.programı olarak "PhotoScape" kullanıyorum bütün yazılarımdaki resimleri bu programda hazırlıyorum çok memnunun tavsiye ederim.

Aycan ;Amin canım ,inşallah en kısa zamanda gelirim ;)

Unknown dedi ki...

çokk güzeller :) maşallah ..analı babalı büyüsünn inşallahh .. efe bebekk :)