Birazda Haberler

24 Ocak 2011 Pazartesi

DIY-Takı Toplayıcı

Kapı askılığından kolye toplayıcısına hey gidi hey nerden nereye :))))Bu askılık eşimin bekar evinden transferine izin verdiğim eşyalardan biriydi.Uzun bir süre dolapların içinde ordan oraya savruldu.Hamarat blog arkadaşlarımın birinde görmüştüm ve çok beğenmiştim bu fikri(çok üzgünüm not etmemişim kimde gördüğümü hatırlayamadım şimdi :( bende elimdeki malzememle yapmaya karar verdim.


İlk halinin resmini çekemedim öyle heyecanla başladım ki çalışmaya ama nette buldum bir resim.



Ahşap akardiyon kapı askılığını önce zımparaladım ve kahverengi akrilik boya ile boyadım.Mumladım ve üzerine beyaz boyayla boyayıp eskitme görüntüsü istediğim yerleri zımparaladım.Ve son olarak sevdiğim desenleri dekopaj uyguladım.Birde üzerine kelebekler kondurdum.


Makyaj masamın duvarıma astım.Böylece kolyelerimde birbirlerine dolaşmaktan kurtuldular.Hem kullanışlı hemde dekoratif oldu.Ben çok beyendim♥Siz nasıl buldunuz?





9 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

çok cici olmuş canım güle güle kullan:)

Funda Ceyhan dedi ki...

Çok güzel olmuş, bana da lazım şöyle geniş kapsamlı bir takı askılığı arıyorum ama maalesef daha istediğim gibi bir şey bulamadım. Gayet kullanışlı olmuş senin ki canım. güle güle kullan.

Yaşamın Kimyası dedi ki...

Çok teşekkür ederim canım.**kalpkurabiye**deniz**
Fundacım teşekkür ederim,umarım gönlüne göre bulursun,ben aslında boşluk kısımlarına tül ekleyip küpelerimide asmak istedim ama görüntü bozulur diye böyle bıraktım.Belki ilerleyen zamanlarda eklerim belli olmaz :))

mine dedi ki...

ellerine sağlık çok şık ve canlı olmuş

Adsız dedi ki...

Canımm mükemmel olmuş ,ellerine sağlık çok orjinal duruyor..:)

Yaşamın Kimyası dedi ki...

Teşekkür ederim ♥Mine♥
Saol ♥Şulecim♥ yatak odamın renklerine uydurdum biraz :)))Umarım sende daha iyisindir...

YELDA dedi ki...

Aylin'cim şu anda askıyı görünce beni taaaa alıp uzaklara çocukluğumu, gençliğimi yaşadığım ilk evimize götürdün, bizde de vardı aynısından, ama şimdi nerde kimbilir, hemen araştırayım :) Sevgiler.. Teşekkürler...

Yaşamın Kimyası dedi ki...

İnşallah sende bulursun hoş bi dekor olur sanada Yeldacım,çok teşekürler...♥

Adsız dedi ki...

Daha ıyıyım canım eskısınden de:)) bombayımm