Birazda Haberler

19 Aralık 2011 Pazartesi

Vintage Kitap Ayracı


Merhabalarrrr , yeni bir haftaya daha başladık yılın son günlerine doğru hızla yaklaşıyoruz.Sağlık dolu bir hafta olmasını diliyorum çünkü geçtiğimiz haftalar etrafımda çok hastalıklar vardı.Ama bundan sonra hepsinin çok iyi olacağına inanıyorum şimdilerde ameliyatta olan babam(eşimin babası) içinde dualarınızı istiyorum dostlar.İnşallah başarılı geçecek ameliyatı ve eski sağlığına kavuşacak inanıyorum.
Gelelim postumun konusuna :)Elimde olan bu kadife kurdelaları çok seviyorum daha önce annem için bu tacı yapmıştım.Yine elimde bulunan küpe ve kolye uçlarınıda değerlendirdim ve biranda vintage bir havaya büründü ayraçlarım.
Bir önceki postumda hazırladığım hediyelerden bahsetmiştim.İşte aşağıda gördüğünüz severek hazırladığım ve en çok sevdiğim kitap ayraçlarımdan biri :))














Başka renklerde de yaptım onlarıda paylaşıcam.Zaten kitap ayraçlarını çok severim gittiğim yerlerden değişik ayraçları almayı çok severim tabii el emeği olanlar önceliğimdir.Kendi el emeğim göznurum olanları kullanmak ayrı bir keyif.
Sağlık ve keyifli günler dilerim efenim...

7 yorum:

Unknown dedi ki...

gerçekten çok hoş olmuş..ben çok sevdim..ellerine sağlık..

Yaşamın Kimyası dedi ki...

Beğenmene çok sevindim canım ;)

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

çok şık ve güzel olmuşlar.ellerinize sağlık...babanızada şimdiden geçmiş olsun.

Yaşamın Kimyası dedi ki...

alanay;çok teşekkür ederim,babamında ameliyatı iyi geçti çok saol.

pembe mor alg dedi ki...

çok farklı canmm çok beğendm

Yaşamın Kimyası dedi ki...

pembe mor alg;çok teşekkür ederim ;)

Gülsüm Güven Tuncer dedi ki...

10 Marifette tesadüfen rastladım .. Çok ama çok beğendim. Aradığım kaliteli çalışmaları buldum burada. Müthiş güzel bir çalışma olmuş ayraçlar. Ellerinize sağlık.