Birazda Haberler

25 Ocak 2012 Çarşamba

Empati


Uzun mu evet çok uzun bir kitap.Ama öyle sürükleyici öyle içine alıyor ki insanı yapılacak işlerinizi erteletebiliyor insana.Ben Olasılıksızı okumadan Empati'yi okuyanlardanım ama okumam gerekliymiş dedirtmedi açıkçası gayet anlaşılır ve bağımsız bence.Yazarın betimlemeleri ve dili çok akıcı.Kurguya dayalı bir konusu olsada Empatinin bir gerçek ve empati gücü yüksek insanların olduğunu hepimiz biliyoruz, sadece biz "Empant" yada "Zihin Bükücü" demiyoruz bu insanlara zaten kurguda burda başlıyor.
Konusundan herkes bahsediyor o yüzden ayrıntıya girmiycem bende hissettirdikleri ve düşündürdükleri olağanüstüydü diyebilirim.Kesinlikle tavsiye ediyorum , okuyun !!!


Evettt canlarım Bugün yani  25 Ocak Saat 24:00  itibariyle Hediye çekilişim son bulacak.
Yani son saatleriniz haberiniz ola ;) 
Katılan Herkese Teşekkürlerimi sunuyorum beni yanlız bırakmadınız ayrıca güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum.Gönlümden kopan hediyelerimin beğenilmeside ayrıca güzel tabii :)
Tüm katılımcılara şimdiden bol şanssss ;))
En kısa zamanda kazananları açıklayacağım beklemede kalın ;)
Kocaman Öpüldünüz ;)

3 yorum:

D.S. dedi ki...

ben olasılıksııza basladıgımda yarılayamadan bıtırmıstım oyuzden buna bı turlu cesaret edip baslayamadım...okuasam mı acaba?? o zaman öss döneminde oluncada pek ustelemedım ama napsam kı:))

Yaşamın Kimyası dedi ki...

kuyrukluyıldız;ben olasılıksızı okumadım ama duyduğuma göre de Empati daha iyiymiş,bence denemelisin ;=)

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

okumustum harıka bı kıtap,olasılıksızı da tavsıye ederım sevgıler :) cekılısıde merakla beklıyorum