Birazda Haberler

28 Ocak 2011 Cuma

GezDiM - GöRdüM - YaZıyoRuM - MUDOUTLET

Mudo'nun tarzını,aksesuarlarını,dekorasyonunu,giyimlerini kısacası ev ve yaşam için olan enfes tasarımlarını çok seviyorum.Ve alışverişlerimde uğramadan geçemediğim mağazalardandır kendileri.Ama tabii bu kadar sevdiğim bir mağazanın Outlet ini buluncada gözüm ve gönlüm bayram ettiler.Bulunca diyorum çünkü iş yerime 5 dk mesafede en büyük Outlet mağazasını keşfettim geçen gün.Avcılar-Ambarlı kavşağından dolum tesislerine giden yol üzerinde.Yolunuz bu taraflara düşerse uğramanızı tavsiye ediyorum.
Mutfak aksesuarları vintage tarzında olanların hepsinde gözüm kaldı.
Kalplerin her renginden seriyi tamamlamak lazım.
Şu sıcak su torbalarının güzelliklerine bakarmısınız.Hepsi birbirinden renkli ve şekerler.Aslında bir "DIY" projeside olabilir yapılabilitesi yüksek geldi bana dikiş dikerlere duyurulur.
Mudo nun Outlet Mağazalarını,mağazadaki ürünleri,kampanyalarını kısacası Mudo ile ilgili herşeyi sitesinden bulabilirsiniz.Şu anda sezon ürünlerinde de %50 indirim varmış duyurulur. Mudo.com.tr


      

9 yorum:

Funda Ceyhan dedi ki...

Süpermiş valla. Keşke Adana'da da olsa. Bu arada da kalpli tabaklara bayıldım inan.

Yaşamın Kimyası dedi ki...

bence hemen açmaları lazım adanaya da fundacım.Bende en çok kalplilere bayıldım zor tuttum kendimi hepsini almamak için :)))

YeMeK vAkTi dedi ki...

Selam,mudo outletlere bende bayılırım.Bizim burayada en yakın viaport ta var oda gerçekten büyük.Özellikle tabak çanak delisi olan ben için bulunmaz bir nimet:)

YELDA dedi ki...

burdaki hangi mağaza?

YELDA dedi ki...

bu arada hoşgeldiniz demeyi umuttum sorry :)) hoşgeldinniz aramıza, Şule aracılığıyla tanıdım sizi, takipteyim :)) Kolay gelsin.. Sevgiler...

Yaşamın Kimyası dedi ki...

Hoşbuldum YELDA,sende hoşgeldin :))Bu mağaza İstanbul Avcılar-Ambarlıda.
Evet doğru kelime gerçekten tam bir "nimet" haklısın YEMEK VAKTİ:))Teşekkürlerr...

Adsız dedi ki...

Canımmm damarımdan vuruyorsun mudoya bayılıyorum hepsını alasım gelıyor ,eşim çocuk gibi çekiştiriyor mudoya sokmamak için:))

Lovebug dedi ki...

Mudo nedense Outletlerinde kıyafetlere hiç önem vermiyor. Hele kadın reyonlarında... Ama dekorasyon ürünleri Harika!!! Allah'ım bir evim olsa da içine yerleştirsem şunlardan deyip duruyorum. =)

Yaşamın Kimyası dedi ki...

Şulecim kocalara sölemek lazım MUDO dan kaçış yok :)))
Lovebug,kesinlikle haklısın çok özensizdi kıyafetler gerçekten bende direkt dekorasyona yöneldim zaten:))İnşallah gönlüne göre çok güzel bir evinde olur♥